Bloggen is goed voor je online zichtbaarheid. Door regelmatig nieuwe content, zoals een blog, te delen, houd jij jouw website actueel. Zoekmachines houden van actuele websites, deze worden doorgaans hoger gerankt en dat is de reden waarom zoveel bedrijven bloggen.

Wil jij heel graag blogs schrijven, maar ben jij onzeker over jouw schrijverscapaciteiten? Of wil je meer plezier krijgen in bloggen?

Dan heb ik goed nieuws! Want op maandag 28 maart start de ‘Blog-vierdaagse’ op Instagram.

Waarom content?

Een website kan niet zonder content. Content komt in verschillende vormen, denk aan een video, infographic, whitepaper, podcast of een blog. De blog is de meest populaire contentvorm, omdat deze makkelijk te produceren is, waardoor je sneller kunt inspelen op de actualiteit.

Goede content is een van de belangrijkste SEO-factoren, omdat goede content zorgt voor een prettige online ervaring. Voor de zichtbaarheid van jouw website is het dus belangrijk dat je knettergoede content deelt.

“Maar ik ben geen schrijfster”

Je hoeft echt geen Saskia Noort te zijn om goede content te delen. Er zijn gewoon een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij het schrijven van je blog, wanneer je dat doet dan creëer je vanzelf fantastische content, dat iedereen wil lezen.

Heb jij een website en wil jij:

 • Ijzersterke content schrijven?
 • Meer verkeer naar jouw website?
 • Meer online zichtbaarheid?
 • Een connectie maken met jouw doelgroep?

Dan ben je hier op het juiste adres. Tijdens de ‘Blog-vierdaagse’ op Instagram, leer ik jou in een Jip en Janneke-taal hoe goede content schrijft dat iedereen wil lezen.

Wat leer je?

 • Wat goede content is
  • Zodat je precies weet wat Google belangrijk vindt
 • Hoe je zoekwoorden gebruikt
  • Zodat Google jouw content weet te vinden
 • Hoe je een fantastische headline schrijft
  • Zodat het verkeer naar jouw website toeneemt

En ik geef je schrijftips, zodat iedereen jouw blog van het begin tot eind leest.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen met een website en een account op Instagram en voor iedereen die graag knettergoede content willen schrijven, maar niet zo weten hoe ze dit realiseren. 

Hoe werkt het?

Je wordt uitgenodigd voor een privégroep op Instagram, waarin ik met jou vier dagen lang meeneem op een reis in de wereld van content marketing. Het is een interactieve sessie waarin je naast met mij, ook het gesprek kunt aangaan met andere deelnemers.

De training bestaat uit vier sessies, waarin de nodige theorie wordt behandeld aan de hand van voorbeelden. De meeste sessies worden afgesloten met een opdracht, zodat jij actief aan de slag kunt met het schrijven van jouw blog.

Na vier dagen eindigt de training, maar alle content blijft tot en met 28 februari beschikbaar. Dus het geeft niet als je achterloopt. Tevens ben ik beschikbaar voor vragen, mocht er onverhoopt toch iets onduidelijk zijn.

Jouw investering

€ 49,- excl. btw

De adresgegevens zijn voor jouw factuur.