Goede content informeert, inspireert en motiveert. Het wereldwijde web zit vol content en om ervoor te zorgen dat andere deze content vinden, doen we aan zoekmachineoptimalisatie. Want hoe meer mensen je content consumeren, hoe meer je uiteindelijk kunt verkopen. We gebruiken social media om onze boodschap te verspreiden, maar wat doe je als jouw bereik te klein is? Dan kun je de hulp zoeken van influencers om meer zichtbaarheid te krijgen.

BY RAYMONDE is er voor grote en kleine ondernemers die online zichtbaarder willen zijn. Met mijn content, advies, diensten en trainingen help ik, Raymonde Mayland, jou online zichtbaarder te worden.

Kernwoorden hierbij zijn: influencer marketing, content marketing en SEO.

Wie ben ik?

Ik ben Raymonde Mayland, de persoon achter BY RAYMONDE. Ik ben enthousiast, zorgzaam, creatief, organisatorisch sterk en duidelijk. Ik ben getrouwd met Sven en samen hebben we de twee leukste kinderen van de wereld. Sinds augustus 2018 wonen we in het Duitse Düsseldorf, omdat Sven hier werkt. Iedere maand schrijf ik een blog voor Ouders Online  over het opvoeden van onze kinderen in Düsseldorf.

Waar kom ik vandaan?

Ik ben een marketeer met een journalistieke achtergrond. Ik zeg ook wel dat je met mij een marketeer en journalist in een krijgt. Een content marketeer dus. Sinds ik een pen vast kan houden schrijf ik. In 2008 haalde ik mijn bachelor diploma aan de School voor Journalistiek en ik wilde aan de slag als redacteur bij een leuk tijdschrift. Die droom kwam helaas nooit uit en ik vond baan als marketing coördinator en ik werd op slag verliefd op het vak.

Waarom doe ik dit?

Na jaren als marketeer in vaste dienst te hebben gewerkt, besloot ik daarna als interim marketeer een kijkje in verschillende keukens te nemen. In augustus 2018 verhuisden we naar Duitsland en deze gebeurtenis inspireerde mij mijn werkzaamheden aan te passen. Als content marketeer wilde ik ondernemers zoals mijzelf op afstand helpen online meer zichtbaarder te worden en dat doe je niet alleen door te investeren in SEO en content marketing, maar dat doe je ook door te investeren in influencer marketing.

Influencer marketing?

Je wilt investeren in een influencer marketingcampagne, maar je hebt niet de juiste kennis of onvoldoende tijd om zelf op zoek te gaan naar de influencer die bij jouw organisatie past. In dat geval zoek je externe hulp, in dat geval dan zoek je mij. Ik ben een onafhankelijke marketeer met veel kennis over influencer marketing en deze kennis en expertise zet ik in, om te zoeken naar de beste influencer voor jouw campagne.

Bureaus zijn ideaal wanneer je bijvoorbeeld een grote campagne wil opzetten. Het nadeel is echter dat dit soort bureaus werken met influencers uit hun eigen bestand en nogal kostbaar kunnen zijn. Heb jij daarvoor geen budget, maar wil je jouw bereik vergroten met influencer marketing? Dan kan een samenwerking met mij een uitkomst zijn.

Samenwerken?

Wanneer jij na het lezen van dit denkt: “goh, leuke meid, leuk aanbod, daar wil ik wel mee samenwerken.” Dan stuur je me gewoon een berichtje, dat kan via het contactformulier, maar je kunt me ook bellen, whatsappen of sms’en. Ik neem vervolgens contact met je op en plan en ZOOM-meeting in om jouw wensen te bespreken en om kijken of het klikt. Een live meeting is bespreekbaar.*

Leuk om van je te horen!

Groetjes,
Raymonde

* Dat hangt momenteel af van de maatregelen omtrent het Coronavirus (1 juni 2020).

Alle foto’s die je van mij ziet op deze website, zijn gemaakt door: bylinettefotografie.nl