Wil jij stijgen in de zoekresultaten van Google, maar gaat je hoofd tollen wanneer je alleen al denkt aan SEO? Wil je niet meer klooien met zoekmachineoptimalisatie en SEO eindelijk begrijpen?

Goed nieuws, dat kan! Op maandag 8 maart start de SEO-vijfdaagse op Instagram.

Tijdens deze online training ontdek je alle geheimen van Google en weet jij precies wat je moet doen om jouw online zichtbaarheid te verbeteren.

8 maart 2021

“SEO is veel te ingewikkeld”

Moeilijke termen, te technisch, lastig… Het zijn maar een paar woorden die het gevoel omschrijven dat SEO bij velen oproept. Het zijn werkzaamheden die constant vooruit geschoven worden: “Dat komt later wel.”

Ben jij klaar met uitstellen? Wil jij:

 • Nu wat doen aan de zichtbaarheid van jouw website?
 • Stoppen met klooien en concreet aan de slag met zoekmachineoptimalisatie?
 • Een duik nemen in de wondere wereld van Google?
 • Meer verkeer naar jouw website?

Dan is dit jouw kans! Tijdens de ‘SEO-vijfdaagse’ op Instagram, leer ik jou in een Jip en Janneke-taal hoe Google werkt, welke factoren van invloed zijn op SEO en hoe je stijgt in de zoekresultaten van Google.

Wat leer je?

 • Wat SEO is en hoe zoekmachines werken
  • Zodat jij Google begrijpt
 • Welke factoren van invloed zijn op de wijze waarop je wordt gerankt door Google
  • Zodat je daar bij het creëren van jouw content rekening kunt houden
 • Hoe je zoekwoordenonderzoek doet
  • Zodat je weet welke zoektermen je in jouw content moet verwerken

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen met een website en een account op Instagram, voor ondernemers die hun website graag zien stijgen in de zoekresultaten van Google, maar niet zo goed weten hoe ze dit realiseren.

Hoe werkt het?

Je wordt uitgenodigd voor een privégroep op Instagram, waarin ik jou vijf dagen lang meeneem op een reis naar de wereld van SEO. Het is een interactieve sessie waarin je naast met mij, ook het gesprek kunt aangaan met andere deelnemers.

De training bestaat uit vijf sessies, waarin de nodige theorie wordt behandeld aan de hand van voorbeelden. De meeste sessies worden afgesloten met een opdracht, zodat jij actief aan de slag kunt met zoekmachineoptimalisatie.

Na vijf dagen eindigt de training, maar alle content blijft tot en met 21 maart beschikbaar. Dus het geeft niet als je achterloopt. Tevens ben ik beschikbaar voor vragen, mocht er onverhoopt toch iets onduidelijk zijn.

Jouw investering

€ 59,- excl. btw

De adresgegevens zijn voor jouw factuur.